‘Ziyech staat voor winterse transfer, Ajax kan transfer vergeten’

Hakim Ziyech - Chelsea

Hakim Ziyech zit al een tijdje op een zijspoor bij Chelsea, de Marokkaan begint geregeld op de bank en hij lijkt niet in de plannen voor te komen bij Chelsea. Hoewel de buitenspeler afgelopen wedstrijd tegen Crystal Palace nog mocht starten en ook meteen bij de winnende goal een assist gaf lijkt hij toch te vertrekken.

Newcastle United lijkt de strijd te winnen om de ex-Ajacied. Dat meldt the Telegraph. Newcastle draait momenteel uitstekend en staat op de derde positie in de Premier League. Newcastle heeft al een tijdje nieuwe eigenaren en het lijkt erop dat er flink geïnvesteerd gaat worden door de club. Ajax heeft geen bod gedaan op de buitenspeler hoewel Ziyech volgens vele wel de ideale aanwinst is voor Ajax.

Ajax leek ook een lange tijd interesse te hebben maar na een goed WK lijken de kansen van de Amsterdamse club verkeken. Marokko haalde in Qatar de halve finale van het WK en Hakim Ziyech was een van de uitblinkers van de ploeg.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →