Welkom bij onze nieuwe website!

Welkom bij onze nieuwe website Ajacieden. Wij hebben een website gemaakt om meer Ajax fans te bereiken die geen Facebook hebben, en omdat je nu makkelijker Ajax nieuws kan zien. Hier krijg je Ajaxnieuws, geruchten, grappen en winacties  te zien.


Wat zijn onze doelen?
Onze doelen in 2019 zijn om meer Ajacieden te bereiken,  meer nieuws/geruchten te delen en om meer interacties te hebben met onze fans, dus wij gaan ook nog met meer leuke dingen voor onze fans komen. Ook hopen wij om in 2019 de 10.000 volgers op Facebook aan te tikken.

Wat is er nieuw op onze platform?

Voor het eerst lanceren wij onze website, zodat we meer mensen op de hoogte kunnen houden van wat wij doen door het ook op onze website te plaatsen. Ook komt er een nieuwe app voor Android gebruikers.(Die later ook uitkomt op IOS). Met de app houden wij ook telefoongebruikers op de hoogte van het Ajaxnieuws, geruchten etc. Zodat telefoongebruikers ook via onze app kunnen kijken naar Ajaxnieuws.


# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Reacties zijn gesloten.