Voorbeschouwing Ajax in de Florida Cup.

Ajax gaat in de winterstop naar Florida om de Florida Cup te spelen, maar hoe zit het toernooi in elkaar? En tegen wie speelt Ajax?

Elk team speelt 2 wedstrijden in de Florida Cup, dus je zit in een poule van 3. Als je wint krijg je 3 punten en als je gelijk speelt 1. Als een wedstrijd gelijk eindigd worden er penalty’s genomen. De winnaar krijgt een extra punt, dus 2 punten in totaal. En de verliezer krijgt 1 punt. De ploeg met de meeste punten wint het toernooi. Heeft een ploeg evenveel punten? Dan word er gekeken naar de ploeg die het meest gewonmen heeft, daarna word er gekeken naar de doelsaldo, dan naar het aantal doelpunten voor en daarna naar het aantal doelpunten tegen.

Ajax speelt hun 2 wedstrijden tegen Flamengo en tegen São Paulo.

Flamengo:

Flamengo is een voetbalteam uit Rio, het team was vroeger opgericht als roeiclub, maar is later bekend geworden als voetbalclub. Het is een van de succesvolste ploeg uit Rio. De ploeg is nog nooit gedegradeerd uit de Braziliaanse competititie. De club heeft de meeste fans, namelijk zo’n 34 miljoen Brazilianen. De ploeg is opgericht in 1895. Het stadion van de ploeg heet Maracanã Estádio Da Gávea, dan passen 78.838 mensen in. Hun laatste 5 resultaten zijn:

Flamengo- Santos 1-0

Sport Recife- Flamengo 0-1

Flamengo- Grêmio 2-0

Cruzeiro- Flamengo 0-2

Flamengo- Atletico PR 1-2

Momenteel staat de ploeg op de 2e plaats.

São Paulo:

Sâo Paulo is een van de succesvolste ploeg uit Brazilië. De ploeg heeft 3x de Copa Libertadores en 1x het wereldkampioenschap voor clubs gewonnen. Hun stadion heet Estádio do Morumbi en er kunnen 80.000 mensen in. Hun laatste 5 resultaten zijn:

Sâo Paulo- Grêmio 1-1

São Paulo- Cruzeiro 1-0

Vasco- São Paulo 2-0

São Paulo- Sport Recife 0-0

Chapecoense- São Paulo 1-0

São Paulo staat momenteel 5e in de Braziliaanse competitie.

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Reacties zijn gesloten.