Schreuder over tactiek tegen Feyenoord: ‘5-3-2 een hele interessante variant’

selectie ajax

Alfred Schreuder vertelt over een mogelijk verrassende formatie waarmee hij zijn ploeg misschien wil laten spelen in de Klassieker. Hij vertelt dat er op meerdere formaties is getraind voor de aankomende wedstrijd.

Al 5 wedstrijden op rij weet Ajax niet te winnen in de Eredivisie. Zondag staat de klassieker op het programma, een belangrijke wedstrijd voor de ploeg van Schreuder. Een andere formatie dan de 4-3-3 is nu een mogelijkheid voor aankomende wedstrijd.

“Dat zou zeker kunnen ja, 5-3-2 is een hele interessante variant”, vertelt de Ajax-coach na een vraag over deze formatie. “We hebben deze week wat varianten getraind en daar zit deze ook bij. Misschien zijn er momenten dat je het doet, je kan op verschillende momenten in de wedstrijd in verschillende formaties spelen, dat kan allemaal”

De wedstrijd tegen Feyenoord begint aankomende zondag om half 3.

Terug naar home.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →