Russisch paspoort voor Promes onzeker

Quincy Promes - Spartak Moskou

Oud ajax-speler Quincy Promes speelt tegenwoordig voor Spartak Moskou, de ploeg is deze week zonder hem op trainingskamp gegaan en onlangs kwam er ook in het nieuws dat Quincy Promes een Russisch paspoort had aangevraagd. Of het Russische paspoort daadwerkelijk komt is nog maar de vraag.

Zelf ontkent hij het verhaal. “Er zijn mensen in zijn omgeving die het idee van een Russisch paspoort hebben verkend, maar niet op initiatief van Promes. Het gaat erom dat hij met een Russisch paspoort makkelijker mee zou kunnen op trainingskampen buiten Rusland. Nu moet dat allemaal nog met een visum. Maar de aanvaller wil sowieso geen Russisch paspoort als hij daarmee zijn Nederlandse paspoort kwijt zou raken. Het heeft er dus niks mee te maken dat hij denkt niet uitgeleverd te hoeven worden.”

Op 3 maart moet de Amsterdammer voor de rechter verschijnen als verdachte van het steken van zijn neef. Zelf zegt hij onschuldig te zijn en graag zijn verhaal te willen doen. 

Bron: AD

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord