Rulli sprak met oud-Ajacieden in aanloop naar Klassieker

Rulli - Villareal

Gerónimo Rulli staat aankomende zondag voor zijn eerste klassieker. De nieuwe doelman is nog maar net bij de club gearriveerd en mag meteen aan het werk. De Argentijn kent het belang van de klassieker en heeft contact opgenomen met oud-Ajacieden om over deze wedstrijd te praten.

“Feyenoord heeft een goed team en van mijn Argentijnse vrienden Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico heb ik al gehoord dat de Clasico heel belangrijk is voor de club en de fans”, vertelt Rulli in gesprek met De Telegraaf. “Ze hebben me verteld over de rivaliteit. We gaan erheen om die drie punten mee naar huis te nemen.”

Rulli heeft nu 2 wedstrijden gespeeld voor Ajax en wist beiden keren de nul te houden.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →