‘Quincy Promes niet op trainingskamp vanwege uitleveringsverdrag met Nederland’

Quincy Promes - Spartak Moskou

Quincy Promes(31) gaat niet mee op trainingskamp met zijn club Spartak Moskou. Spartak is vertrokken naar de Verenigde Arabische Emiraten, in tegenstelling tot Rusland hebben de Emiraten wel een uitleveringsverdrag met Nederland.

Diverse Russische media melden dit nieuws, de club zelf meldt dat de aanvaller niet mee zou gaan vanwege ‘prive-omstandigheden’, maar ook in Rusland word er getwijfeld aan dit verhaal. Afgelopen week kwam Promes nog in het nieuws vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij een ripdeal. Zelf ontkende hij dit verhaal. De verwachting dat Promes nog voor de rechtbank komt te verschijnen in Nederland is ook na dit verhaal weer een stukje kleiner geworden.

Terug naar home.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord