Peter Bosz komt met stellig antwoord na vraag over terugkeer bij Ajax.

Peter Bosz - Ajax 2017

Peter Bosz lijkt voorlopig nog niet terug te keren bij Ajax. De 59 jarige oud Ajax-coach kreeg van ESPN presentator Milan Van Dongen in het programma Goedemorgen Eredivisie de vraag of hij een terugkeer ziet zitten bij een eventueel ontslag van Alfred Schreuder. Peter Bosz is momenteel club-loos na zijn ontslag bij Olympique Lyon.

“Ik reed hiernaartoe en toen zei ik tegen mijn vrouw: ‘Als ik die vraag krijg, ga ik zeggen dat ik dat een asociale vraag vind'”, vertelt Bosz bij Goedemorgen Eredivisie. “Stel dat ik nu naar de tv zit te kijken, naar een collega. En Alfred (Schreuder, red.) is voor mij meer dan een collega, we hebben samen gevoetbald bij Feyenoord en bij NAC Breda. Dus die vraag moet je absoluut niet aan mij stellen.”

Peter Bosz heeft na zijn ontslag al aardig wat aanbiedingen gekregen. Zo bevestigd hij dat hij onlangs nog aanbiedingen heeft gehad van FC Groningen en FC Utrecht. Ook in het buitenland is de oefenmeester in trek, zo heeft hij aanbiedingen gekregen van Wolverhampton Wanderers en Aston Villa.

Bron: ESPN

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →