Oude bekende keert terug bij Ajax

Danny Hoesen

Danny Hoesen, de Nederlandse aanvaller, keert tijdelijk terug bij Ajax om zijn conditie op peil te houden. Hoesen, die eerder speelde voor clubs zoals FC Groningen en Fortuna Sittard, had recentelijk een contract bij FC Austin in de Amerikaanse competitie Major League Soccer (MLS). Helaas werd zijn contract hier niet verlengd, waardoor Hoesen nu zonder club zit.

Om toch in vorm te blijven, heeft Hoesen besloten om mee te trainen met de selectie van Jong Ajax. Hierdoor kan hij zich blijven ontwikkelen en zich voorbereiden op een eventuele terugkeer naar een profclub.

Hoesen speelde eerder al voor Ajax, tussen 2011 en 2013, maar kwam toen niet veel aan speelminuten toe. Nu, acht jaar later, hoopt hij op een tweede kans bij de Amsterdammers of bij een andere club.

Met zijn ervaring en bewezen scorend vermogen in Nederlandse competities, is Hoesen een interessante optie voor clubs die op zoek zijn naar een aanvaller. Hoesen hoopt nu dat zijn tijdelijke terugkeer bij Ajax hem helpt om weer op het hoogste niveau te gaan spelen.

Terug naar home.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →