Nieuws: ‘De Graafschap nu al in de problemen door Ajax, Ronaldo mee naar Amsterdam.’

Omdat er zoveel Ajax nieuws is hebben we hier alles op een rij. Van de grootste transfers tot de kleinste akkefietjes. Alles is hier te volgen.

8 April 20:52uur: De Graafschap nu al in de problemen door Ajax.

De Graafschap is nu al in de problemen door ons aller Ajax, supporters verkopen de kaartjes voor de thuis wedstrijd tegen Ajax voor woekerprijzen. De Graafschap moet ingrijpen dus.

8 April 14:14uur: Ronaldo mee naar Amsterdam.

Christiano Ronaldo is mee naar Amsterdam, of hij speelt is nog maar de vraag, Emre Can en Chiellini zijn niet mee naar Amsterdam, er is dus ook goed nieuws te melden.

8 April 10:34uur: Suarez wilt contractverlenging bij Barça.

Ajax moet nog even wachten op een terugkeer van Luis Suarez. Hij zou bij het bestuur van Barça om een contractverlenging hebben gevraagd, en dat terwijl zijn contract pas afloopt in 2021.

8 April 07:22uur: Blessure nieuws Juventus.

Mogelijk doet Chiellini niet mee in de eerste Kwartfinale van de Champions League tegen Ajax. Chiellini is in de maandag training geblesseerd uitgevallen, hij heeft last van zijn kuit. De ernst van de blessure is nog niet bekend.

8 April 20:50uur: Tagliafico weigert contractverlenging.

Volgens de zaakwaarnemer van Tagliafico heeft Nico zijn contractverlenging afgewezen. Nico zou toe zijn aan een volgende stap en heeft niet zo’n zin in nog een jaartje Ajax.

8 April 20:48uur: Carlos del Cerro Grande fluit Ajax- Juventus.
Carlos del Cerro Grande fluit woensdag 10 april Ajax- Juventus. De Spanjaard floot eerder dit seizoen Ajax- AEK Athene(3-0). Hij word geholpen door zijn team(Pau Cebrián Devís en Roberto del Palomar en de Roemeense vierde official Ovidiu Hategan.)

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Geef een antwoord