Labyad: ‘Ik voel me door Ajax aan de kant gezet’

Vandaag is bekend gemaakt dat Zakaria Labyad de arbitragezaak die hij opzette tegen Ajax heeft verloren. De aanvaller is nu verplicht tienduizenden euro’s over te maken naar de Amsterdamse club.

Labyad is zeer teleurgesteld op de manier hoe de club is omgegaan met hem. “Het betalen van de operatie- en revalidatiekosten, die mijn verzekering niet vergoedt, is volgens mij het minste wat je van een werkgever mag verwachten”, vertelt hij inĀ gesprek met Het Algemeen Dagblad. Maar voor voetbalclubs geldt dat kennelijk niet.”

“Nette, warme clubs stellen spelers in dit soort gevallen in de gelegenheid om nog een jaar te blijven en op kosten van de club te kunnen revalideren, maar dit Ajax gaat daar anders mee om. Ze vonden dat ik het na mijn contract zelf maar moest uitzoeken”, besluit Labyad.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord