‘KRC Genk ziet vertrek Marokkaanse international niet zitten, ajax grijpt mis’

Al een aantal weken zijn er sterke geruchten dat Ajax zich wil gaan versterken met de Marokkaanse international en talent van KRC Genk Bilal El Khannouss, de speler dat in inmiddels van vaste waarde is van de koploper van de Belgische competitie maakte dit WK ook zijn debuut voor het Marokkaanse elftal.

El Khannouss kan rekenen op veel interesse. Naast Ajax hebben ook Manchester City, Bayern M√ľnchen en Paris-Saint-Germain hun hoop hebben gevestigd op het 18 jarige talent. Toch lijkt hij voor KRC Genk te kiezen dus niet voor Ajax of andere clubs.

Algemeen Directeur Peter Croonen van KRC Genk ging in gesprek met Eleven Sports in op de geruchten. Hij bevestigt dat El Khannouss gewoon blijft spelen bij KRC Genk. ‘Dat is ook zo afgesproken’ vertelt Peter Croonen. Voor veel mensen lijkt het voor KRC Genk onhoudbaar om het jonge talent nog bij de club te houden, zeker bij een hoog bod van de grote clubs. Toch blijft Croonen stellig: ‘Vandaag zeg ik gewoon zwart op wit nee.’

Terug naar home

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord