Kluivert staat open voor een terugkeer naar Ajax

Justin Kluivert, momenteel speler van AS Roma was in gesprek met het NOS. Daar spraken zo over zijn transfer, het Ajax team van nu en zijn eventuele terugkeer.

Wanneer er word gevraagd of Justin Kluivert graag in dit Ajax team wilde spelen antwoorde hij: ‘Hier wil iedereen in spelen. Als je het mij vraagt ook.’ Ook vindt hij dat hij geen verkeerde keuze heeft gemaakt met zijn transfer naar Roma.

Ook hadden ze het even over een terugkeer van Kluivert naar Ajax, hierop vertelde hij het volgende: ‘Alle deuren staan sowiezo open, maar ik ben naar Rome gekomen om te slagen. En ik ben er nog niet. En ik ben niet zo van opgeven. Ik wil eerst slagen in Rome en dan zien we wel.’

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Reacties zijn gesloten.