Heitinga maakt het seizoen definitief af als coach bij Ajax 1

Heitinga Nederland

John Heitinga heeft definitief te horen gekregen dat hij dit seizoen afmaakt. Dat melden meerdere bronnen. Na het ontslag van Alfred Schreuder nam Heitinga het meteen over en winst meteen Excelsior te verslaan(1-4)

Na een teleurstellend eerste deel van het seizoen was het gelijkspel tegen FC Volendam de druppel voor Schreuder, direct na de wedstrijd is hij op non-actief gezet. Heitinga is van Jong Ajax doorgeschoven naar het eerste.

Ajax is momenteel ook nog opzoek naar een assistent, de telegraaf meldt dat Lodeweges mogelijk die positie gaat vervullen.

Terug naar home

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord