Dusan Tadic kan op Deadline Day nog vertrekken

Volgens diverse Italiaanse journalisten is de kans dat Dusan Tadic vandaag nog vertrekt naar AS Roma zeer aanwezig. Voor AS Roma is Tadic dé perfecte kandidaat voor het opvolgen van Nicolo Zaniolo, mocht die nog vertrekken bij de Italianen.

Eerder dit jaar sprak Zaniolo al uit dat hij AS Roma graag wil verlaten deze transferperiode. Sinds hij dat kenbaar heeft gemaakt wordt hij door de supporters van Roma uitgekotst en wordt hij zelf een ‘verrader’ genoemd. Ook door zijn eigen trainer José Mourinho, die eerder al eens op dezelfde manier Rick Karsdorp voor de bus gooide. Mourinho nam Zaniolo al niet op in de wedstrijdselectie afgelopen weekend. “Hij roept al een maand lang tegen iedereen dat hij weg wil”, zei Mourinho.

Zaniolo zou voor 33 miljoen naar AC Milan kunnen, met dit geld hoopt AS Roma dus Ajacied Dusan Tadic op te willen pikken uit Amsterdam. Volgens Journalist Nicolo Schira is Zaniolo zelf al akkoord met de Romeinen voor een 2,5-jarig contract. AS Roma zou ‘een kleine transfersom’ overhebben voor het gevallen boegbeeld bij Ajax.

De Servische aanvaller kan het rendement van voorgaande seizoenen niet meer leveren bij Ajax. Dat kan erop wijzen dat Alfred Schreuder de aanvoerder niet op de juiste manier gebruikte – en ook niet wisselde.

Niet alleen de fans, ook analytici zijn de afgelopen maanden kritisch tegenover de geleverde prestaties van Dusan Tadic. Rafael van der Vaart liet al weten dat hij denkt dat de voorkeursbehandeling van Tadic bij Ajax teveel irritatie opriep bij teamgenoten.

Rick Van Zon

Learn More →

Geef een antwoord