Belager Tadic vrijgesproken voor roofoverval

Dusan Tadic - Ajax

De man die Dusan Tadic belaagt heeft moest vandaag voorkomen als verdachte van een roofoverval. Voor deze term is de 27 jarige man vrijgesproken. Hij is wel veroordeelt voor voor geweldpleging.

“Het opwachten en achtervolgen van Tadic is onvoldoende om aan te nemen dat die gedragingen tot doel hadden geld of goederen afhandig te maken. De rechtbank zal verdachte daarom vrijspreken van de poging tot diefstal met geweld.”

Vorig jaar werd Tadic opgewacht door twee mannen met motorhelmen op. Ze wilden deĀ Ajax-captain zeer waarschijnlijk beroven, waarna Tadic er vandoor ging. Daarna kwam het tot een confrontatie. Een 27-jarige Amsterdammer is al voor de rechter verschenen, naar de andere man loopt nog een onderzoek.

Voor de veroordeling van geweldpleging is er voor de man 4 maanden cel opgelegd.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord