Ajax wint na sterke 2e helft van São Paulo.

Ajax wist de laatste wedstrijd van de Florida Cup te winnen met 2-4. Na eerder een gelijkspel tegen Flamengo en een verlies na strafschoppen wist Ajax vandaag wel te winnen.

São Paulo kwam 2 keer op voorsprong maar wist toch niet te winnen. Ajax speelde moeizaam maar kwam steeds meer in de wedstrijd. Donny Van De beek kwam met de 1-1. Heel snel daarna kwam São Paulo weer op voorsprong. Na ongeveer 70 minuten spelen werd er een overtreding gemaakt op Dolberg waardoor Tadic een penalty mocht nemen, en hem foutloos binnen schoot. Niet veel later was er een snelle aanval met een goeie pass op Tadic die hem goed voorgaf op Dolberg waardoor Dolberg vanuit de lucht raak schoot. Na 91 minuten wist de goed ingevallen Gravenberch een slimme pass te geven op Neres waardoor Neres kon scoren tegen zijn oude club. De man van 43 miljoen zette daardoor de einduitslag op het scorebord, namelijk 2-4.

Gebeurtenissen:

São Paulo – Ajax

22′ Hernanes [1]-0

57′ Van De Beek 1-[1]

65′ Brenner [2]-1

73′ Tadic 2-[2]

79 Dolberg 2-[3]

91′ Neres 2-[4]

Eindstand 2 – 4

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Geef een antwoord