Ajax wint 5-0 van NAC Breda

Ajax wist vandaag met 5-0 te winnen van NAC Breda, na een moeizame eerste helft wist Ajax NAC Breda in de tweede helft helemaal weg te tikken.

De eerste helft ging zeer moeizaam, Ajax startte goed. Ze hadden flink wat kansen via Tadic en Van De Beek. Na 40 minuten zat het eindelijk mee, Ziyech schoot een vrijetrap in de muur maar er werd hands gemaakt, dus ging de bal op de stip. Tadic wist de penalty te benutten.

In de tweede helft ging het heel anders, Dolberg kwam er in en dat was een groot verschil. Dolberg wist via een schitterende hakbal de 2-0 te maken. Dat was nog maar het begin van een goede tweede helft.

Niet veel later kopte Tagliafico de bal op de paal, Van Leer werkt de bal slecht wel en de bal word weer terug gebracht. Tagliafico bracht de bal richting het doel, waar Kastaneer nog aanzat dus zo werd het 3-0. Een afstandschot van Ziyech werd nog gepareerd door Van Leer, maar de rebound was wel raak. Tadic wist hem binnen te schieten. En Ajax was nog niet klaar, er moest ook nog een 5e komen en die kwam ook, een afstandschot van Ziyech veranderde van richting waardoor die onhoudbaar voor de keeper was, 5-0)

Ajax speelde een goede tweede helft, in de extra tijd moest Onana nog wel even redden en had Ekkelenkamp nog een mega kans, na een goede aanname schoot hij de bal maar wist Van Leer de bal te stoppen. Zo eindigd het dus in 5-0 voor Ajax.

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Geef een antwoord