‘Ajax verrast en gaat voor opvallende naam’

Dat het in Amsterdam niet echt lekker gaat is slechts een understatement. Ajax heeft al 5 wedstrijden op rij gelijkgespeeld en een teken van verbetering is nergens te zien. Ajax gaat de markt op en toont interesse in wel een heel opvallende naam. Het wil hiermee Feyenoord en PSV aftroeven.

“Bij Ajax dook een hele opvallende naam op: Mees Hilgers”, zo onthult Verweij. “Het is voor Ajax vervelend dat ze nu vooral met Alfred Schreuder en zijn situatie bezig zijn, want daardoor liggen andere dingen stil. Maar Ajax hoopt eigenlijk PSV en Feyenoord – die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers – af te troeven door deze winter toe te slaan.”

Hilgers contract loopt bijna af. Twente wil graag verlengen met de verdediger terwijl ook PSV en Feyenoord op de loer liggen.  “Zij vinden hem een enorm interessante speler. Hij staat heel hoog op de verlanglijst van Ajax en volgens mij wordt er heel voorzichtig al werk van gemaakt. Ik vind hem wel een hele talentvolle speler. Ajax is op zoek naar een rechter centrale verdediger en dat is ook al vooruitlopend op een mogelijk vertrek van Timber komende zomer”, aldus Verweij.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord