Transfer-target wijst Ajax af, ‘Ik wil hier blijven’

Ajax logo

Ajax-target Leonardo Balerdi vertrekt definitief niet naar Ajax. In een interview voor het bekerduel met Stade Rennes vertelt hij graag te winnen blijven in Marseille. Hij bevestigt wel contact te hebben gehad met Ajax.

“Ik heb inderdaad wel contact gehad met Ajax”, vertelt Balerdi op de persconferentie van Olympique Marseille. “Ik bedank Ajax dan ook voor het aanbod, maar ik wil heel graag hier blijven. Ajax is een echte topclub, maar Olympique Marseille is dat ook. Het zou respectloos zijn tegenover mijn teamgenoten om de club deze winter nog te verlaten.”

De verdediger is een belangrijke schakel bij de defensie van Marseille, Ajax deed een bod die tussen de 15 en de 20 miljoen euro was. Wat de club van het bod vond is niet duidelijk aangezien de speler zelf de transfer al heeft afgeblazen.

Terug naar home.

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord