Ajax opzoek naar nieuwe assistent-trainer: Tien mogelijke kandidaten op een rij

Reiziger - assistent Ajax

Dat Ajax opzoek is naar een nieuwe assistent is al eventjes in het nieuws. De resultaten van de ploeg van Alfred Schreuder zijn niet om naar huis te schrijven. Toch besloot de Amsterdamse club in Schreuder als coach te laten houden, maar met een nieuwe assistent erbij. Hier tien mogelijke assistenten op een rij.

Winston Bogarde

Henk Ten Cate

Henk Fraser

Edgar Davids

Frank de Boer

Fred Grim

Hedwiges Maduro

Patrick Kluivert

Wesley Sneijder

John van ’t Schip

Voor wie zou jij gaan?

Levi Broekhuizen

Mijn naam is Levi Broekhuizen, ik ben geboren in Utrecht en ben 19 jaar oud. Momenteel woon ik in Lopik en doe ik de studie Journalistiek aan de Hogeschool in Utrecht. Op jonge leeftijd begon ik al met schrijven, ik ben liefhebber van voetbal en vond het vroeger erg leuk om te schrijven over sport. Daar is mijn liefde voor de journalistiek ontstaan. Momenteel heb ik de droom om aan de slag te gaan in de misdaadjournalistiek, waarbij ik via deze opleiding de eerste stap heb gezet op weg naar deze droom.

Learn More →

Geef een antwoord