Ajax bekeek: Koopmeiners, Til, Odegaard, Doan, Stengs

Ajax scoutte Koopmeiners, Til, Odegaard, Doan en Stengs, dat vertelt Hans Kraay jr in het programma Voetbalpraat op FOX Sports.

Ze gaan er bij Ajax vanuit dat Onana, De Ligt, De Jong, Ziyech en Tagliafico weggaan”, meldt Hans Kraay jr: “Ze hebben een aantal topscouts en hebben gezegd: we gaan elke wedstrijd Teun Koopmeiners, Guus Til en Calvin Stengs volgen, want die kunnen we allemaal betalen. Ze gaan ook elke week Ritsu Doan bekijken en ook op Martin Odegaard zit elke week iemand. Ze kijken ook naar trainingen. Ze hebben dus gezegd: wij kunnen elke speler die wij willen uit de Eredivisie halen.” Aldus Hans Kraay jr.

Ook verwacht Hans Kraay dat Ajax rond de 200 miljoen euro zal verdienen deze zomer: “Als ze bijvoorbeeld een type Stengs halen, dan zal er ook wel een internationale ervaren speler zoals Tadic komen. Ik denk dat ze verschrikkelijk veel geld gaan uitgeven.”

Ook vertelt Hans Kraay over de eventuele transfer van Pröpper, die vaak genoemd werd: “Ik denk dat Ajax, als hij niet weggaat, de allerbeste Davy Pröpper al heeft. Dat is Donny van de Beek. Ik vind hem als rechtermiddenvelder veel beter dan als tien.”

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp

Geef een antwoord