‘Ajax akkoord met meerdere clubs over de ligt’

Matthijs de ligt wel of niet naar een andere club!?

Er gaan al maanden de geruchten rond dat Matthijs de Ligt een transfer gaat maken. De vraag alleen is naar welke club? Heel lang was Barcelona de favoriet voor de handtekening van de Ligt. Alleen Barcelona lijkt ervan af te zien! De eisen die de Ligt stelt zijn te hoog.

Nu is er een nieuwe favoriet genaamd Juventus de club uit de Serie A zou er alles voor over hebben om de Ligt naar Turijn te laten komen! Ergens deze dagen heeft juve officieel een bod bij Ajax neer gelegd. Ajax is daar niet te vreden mee ze willen minimaal rond de 85 miljoen voor de Ligt hebben. Gaat Juventus daarin mee Of blijft Matthijs de Ligt voorlopig bij Ajax!?

Update: De soap rond Matthijs de Ligt leek een einde te naderen, maar niets blijkt minder waar. Nu word er gemeldt dat Ajax een akkoord heeft bereikt met Manchester United én Paris Saint-Germain. Eerder werd ook al gesproken over een deal met FC Barcelona. Juventus ligt door het gesteggel dus plots mijlenver achter!

Geschreven door: Mike Tijssen

# BEGIN AndroApp RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^wp-json/(.*)/$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] RewriteRule ^wp-json/(.*)$ /?rest_route=/$1 [NC,L,QSA] # END AndroApp